Valmistamme tilauksesta säilykkeitä ja makkaroita asiakkaan omista raaka-aineista. Suosituiksi ovat tulleet etenkin hirvisäilykkeet ja -makkarat.
Palvaamme myös kokonaisia grillisikoja juhlapöytiin.

Säilykkeen valmistus

Valmistamme erilaisia täyslihasäilykkeitä niin porsaasta, hirvestä, porosta kuin villisiasta. Valmistuksessa käytetään autoklaavikuumennusta, jolla säilykkeelle saadaan pitkä säilyvyys.

Täyslihasäilykkeet ovat tulleet suosituiksi hirviseuroissa. Hirviseurat tuovat meille eläinlääkärin tarkastamat lihat ja valmistamme raaka-aineista makkaroita ja säilykkeitä. Hirvisäilykkeisiin laitamme asiakkaan niin halutessa myös sian lihaa jotta koostumus olisi mehevämpi. Asiakkaina meillä on paljon seuroja jotka tuovat riistalihansa meille käsiteltäviksi joka syksy.

Makkaran valmistus

Makkaroiden valmistuksesta meillä on pitkä kokemus. Erityisen suosittuja ovat Balkan-makkarat, joita tehdään mm. hirvestä ja lampaasta. Suosituksi ovat nousseet myös riistagrillimakkara ja grillibalkan. Tuotteet pakataan tyhjiöpakkaukseen säilyvyyden parantamiseksi.

Palvaus

Palvaamme pääasiassa vain isompia valmistuseriä, sekä kokonaisia sikoja esim. häihin. Mutta sovittaessa myös pienemmät palvaukset onnistuvat. Ota yhteyttä!

Vastaanotettavan liharaaka-aineen vähimmäismäärä säilykkeen ja makkaran valmistuksessa on tuotannollisista syistä 50 kg.

HUOM! Kaikkien vastaanotettavien lihojen täytyy olla eläinlääkärin tarkastamia.

Ota yhteyttä, niin valmistamme sinulle sopivat tuotteet!

Yhteydenotto puh. 017 - 735 351 tai nettisivujen lomakkeesta